Wie is Mayke

Ik ben een zorgzame moeder van twee jongens en de zus van Sander. Mijn broer Sander is verstandelijk gehandicapt en heeft veel extra zorg nodig. Hij is, naast mijn moeder, mijn grootste inspiratiebron geweest bij het ontstaan van Dress Case. 

 

Door mijn passie voor kleding te combineren met het zorgen voor mensen en het luisteren naar hun wensen is Dress Case tot stand gekomen. Als geen ander weet ik wat kleding met je kan doen. Mijn moeder wist precies wat ze aan wilde, ook al was ze ziek. Met het juiste shirt en de juiste ketting voelde ze zich veel fijner. Ook mijn broer Sander kan ontzettend genieten van een mooie trui of een stoere pet. Wanneer hij dan complimentjes krijgt, gaat hij ontzettend stralen. Dat wil ik ook bij een ander bereiken.

 

Iemand een goed gevoel geven, daar word ik blij van. Evenals het zorgen voor een ander, dat doe ik graag. Dankzij mijn ervaring in de modebranche en ervaring als mantelzorger kan ik je helpen bij het samenstellen van de juiste outfit of het zoeken naar dat ene specifieke kledingstuk. Vanuit mijn passie voor mensen en kleding heb ik ook de opleiding tot DressCoach gevolgd en de opleiding tot kleurenstijlist bij Art of Image.  Hierdoor kan ik je nog gerichter adviseren.