Wie ben ik

Mijn naam is Mayke Bremmers.

 

Met mijn bedrijfskundige achtergrond, werk-ervaring in de modebranche en mijn persoonlijke ervaring als mantelzorger startte ik in 2016 Dress Case.

 

Mijn broer Sander is zwaar verstandelijk beperkt. Wanneer hij een stoere pet op heeft of een mooi overhemd aan, gaat hij stralen. Ook mijn moeder wist op haar ziekbed precies welke kleding ze aan wilde. Met het juiste shirtje aan en een mooie ketting om voelde ze zich fijner.

 

Met Dress Case adviseer ik kwetsbare mensen en begeleid ik hen intensief met het kiezen en dragen van de juiste kleding. Hierdoor voelen ze zich fijner en staan ze sterker in hun schoenen. Dit is steeds een wonderlijk proces. Je ziet mensen groeien.

 

Vanuit deze visie wil ik nog meer mensen bewust maken van de kracht van kleding. Mijn droom is een bewustwordingsproces op gang te brengen over wat de kracht van kleding doet, zodat kleding kan worden ingezet om je fijner te voelen.