Wie ben ik

Mijn naam is Mayke Bremmers.

 

Met mijn bedrijfskundige achtergrond, werkervaring in de modebranche en mijn persoonlijke ervaring als mantelzorger startte ik in 2016 Dress Case.

 

Mijn broer Sander is zwaar verstandelijk beperkt. Wanneer hij een stoere pet op heeft of een mooi overhemd aan, gaat hij stralen. Ook mijn moeder wist op haar ziekbed precies welke kleding ze aan wilde. Met het juiste shirtje aan en een mooie ketting om voelde ze zich fijner.

 

De afgelopen jaren heb ik met  Dress Case kwetsbare mensen geadviseerd en ik heb hen begeleid met het kiezen en dragen van de juiste kleding. Hierdoor voelen ze zich fijner en staan ze sterker in hun schoenen. Dit is steeds een wonderlijk proces. Je ziet mensen groeien.

 

Vanuit deze visie wil ik nog meer mensen bewust maken van De Kracht van Kleding, zodat zij zelf De Kracht van Kleding kunnen toepassen.

 

Mijn insteek is dat we samen verder komen. Daarom heb ik een aantal professionals om mij heen die ook in De Kracht van kleding geloven en samen met mij kleding op de kaart gaan zetten voor mensen die extra zorg nodig hebben.