PERSOONLIJK KLEDINGPLAN -

 

"Mijn kledingkast hing vol. En toch droeg ik altijd weer hetzelfde. Makkelijke outfits, zonder na te denken en vaak in het zwart. Zonde, want ik heb hele mooie items, maar wist die niet te combineren.

Mayke ging met me meekijken.

Na een uitgebreide intake, waarin ze mij en mijn stijl, maar ook mijn valkuilen leerde kennen, gingen we aan de slag met mijn kledingkast.

Ik stond perplex van de combinaties die zij wist te maken. Items die ik al jaren in mijn kast had hangen, nooit droeg maar ook niet weg wilde doen, werden met elkaar gecombineerd. Dat had ik nooit alleen voor elkaar gekregen.

Na de sessie werd ik blij verrast met een uitgebreide uitwerking van de resultaten en een moodboard op Pinterest met foto;s die Mayke maakte van de prachtige combinaties.

Ik heb weer volop inspiratie om er leuk uit te zien, en krijg dat ook terug van mijn omgeving.

Kortom: een persoonlijk kledingplan is een absolute aanrader!"

 

- Anne-Marie -

 

- DE KRACHT VAN KLEDING BIJ EEN VERSTANDELIJK BEPERKTE VROUW -

 

"Een mooi voorbeeld vind ik een mevrouw die met grote regelmaat kleding stuk maakt. We hebben nu rekening gehouden met comfortabel zittende kleding, zachte stofjes, geen ritsjes, knoopjes of printjes. Deze mevrouw heeft harstikke mooie kleding nu, die ze al lange tijd niet stuk gemaakt heeft."

 

- Liesbeth , persoonlijk begeleidster zorginstelling -

 

 

DE KRACHT VAN KLEDING BIJ EEN VERSTANDELIJK BEPERKTE VROUW - 

 

"Hoe fijn is het om kleding te dragen waarin jij je prettig voelt, veilig en geborgen, omdat het omschrijft wie jij bent, zonder woorden. Daar zit je dan te stralen, stralend in je pak. Zo lekker warm en zacht.

Hoe fijn is het dat de ander dit begrijpt, dat de ander dit hardop voor jou uitspreekt, hetgeen wat jij uitstraalt zonder woorden, waardoor jij kan zijn wie jij bent. En die ander maar naar jou hoeft te kijken en hierdoor jou een stukje beter leert kennen als persoon.

 

Dit is wat Mayke en ik voor Anita hebben geprobeerd te doen. Waarin ik sprak voor Anita en Mayke hier de kleding op uit heeft gezocht. En of dat Anita zit te stralen, te stralen in haar pak, want wanneer ik haar zie in haar nieuwe fijne warme trui, een trui waarin zij haarzelf kan verstoppen, lekker warm en geborgen, kijkt Anita op naar mij met vrolijke ogen en ik zeg 'Anita wat ben je mooi! Wat heb jij een mooie trui aan!' Waarop Anita begint te juichen minuten lang, met haar armen omhoog en zegt 'jaaaaa, mooi hè!!!'. Dan weet je dat je juist zit, dan weet je dat doordat zij de kleding draagt die bij haar past meedraagt aan het lekker in haar vel zitten."

 

- Cora, persoonlijk begeleidster zorginstelling -

 

 

- PERSOONLIJK KLEDINGPLAN -

 

"Nooit meer een miskoop doen. Dat was mijn hulpvraag aan Mayke. Te veel miskopen leidde er bij mij toe dat ik eigenlijk niet nieuws meer aanschafte en helemaal niet lekker in mijn kleding-vel zat. Mayke heeft me hier onwijs goed mee geholpen. Haar grootste talent is volgens mij haar inlevingsvermogen. Zij kan echt in jouw schoenen gaan staan en voelen hoe jij je in jouw kleding voelt. of zou willen voelen. Dan opent ze haar 'koffer' aan kennis van merken, materialen, kleuren, pasvormen en kwaliteit van kleding. Mij veroverde ze door een prachtig Pinterest bord te maken met kledingstukken die heel treffend neerzette hoe ik me zou willen kleden. Het beste advies wat ik gekregen heb: koop alleen kleding waar je echt verliefd op bent. Ook al gaat het4 om een basic hemdje. Pas het, voel het , kijk in daglicht. Geef het aandacht, je zult merken dat je daadwerkelijk lekkerder in je vel zult gaan zitten. Ik voel het nog iedere dag."

 

- Emmy -