Persoonlijk kledingplan

Voel je je onzeker, is je lijf veranderd door de overgang of gewichtsverlies of heb je een lichamelijke beperking? Wil jij je fijner voelen en bewuster omgaan met kleding? Koop je kleding die je vooral in de kast laat hangen? Investeer in jezelf en ontdek de kracht van kleding.

 

Ik verbind jouw binnen- en buitenkant. Door goed naar jou te luisteren en me te verplaatsen in jou versterk ik je persoonlijke verhaal. Je bent jezelf. Je voelt je fijner, sterker en gelukkiger.

 

Een kledingplan is voor iedereen anders. We gaan uit van jouw vraag. We kijken wie je bent, wat je wilt uitstralen, waar je moeite mee hebt, wat jouw stijl is, waar jij je prettig in voelt en wat jou comfortabel zit. Ook ga ik met jou je kledingkast door. Ik leer je op een andere manier naar jezelf kijken. Daardoor raak je geïnspireerd om altijd jezelf te zijn.

 

Hieruit volgt een persoonlijk kledingplan. Een goede basis, waarmee je voortaan de kleding draagt die bij je past. Uiteraard krijg je veel tips en een persoonlijk moodboard met ideeën.

 

Ervaar de kracht van kleding. Je bent meer dan de moeite waard! Vraag gerust naar de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

 

Een persoonlijk kledingplan is er vanaf €199,00.