Persoonlijk kledingplan

Voel je je onzeker, is je lijf veranderd door de overgang of gewichtsverlies of heb je een beperking? Wil jij je fijner voelen en bewuster omgaan met kleding? Koop je kleding die je vooral in de kast laat hangen? Investeer in jezelf en ontdek De kracht van kleding.

 

Ik verbind jouw binnen- en buitenkant. Door goed naar jou te luisteren en me te verplaatsen in jou versterk ik je persoonlijke verhaal. Je bent jezelf. Je voelt je fijner, sterker en gelukkiger.

 

Een kledingplan is voor iedereen anders. We gaan uit van jouw vraag. We kijken wie je bent, wat je wilt uitstralen, waar je moeite mee hebt, wat jouw stijl is, waar jij je prettig in voelt en wat jou comfortabel zit. Ook ga ik met jou je kledingkast door. Ik leer je op een andere manier naar jezelf kijken. Daardoor raak je geïnspireerd om altijd jezelf te zijn.

 

Hieruit volgt een persoonlijk kledingplan. Een goede basis, waarmee je voortaan de kleding draagt die bij je past.  Uiteraard krijg je veel tips en een persoonlijk moodboard met ideeën. Je zult merken dat je geen miskopen meer doet en blij bent met de kleding die je in je kast hebt hangen. Je aankopen worden duurzamer, evenals je gebruik.

 

Ervaar De kracht van kleding. Je bent meer dan de moeite waard!

 

Wat krijg je:

  •  een uitgebreid intakeformulier met huiswerkopdrachten (waaronder het maken van een moodboard);
  • een gesprek waarbij we jouw intakeformulier en huiswerk bespreken;
  • een uitgebreide kledingkastsessie waarbij al jouw vragen beantwoord worden. Je zult zien dat je veel van je kleding kan blijven dragen;
  • een uitgeschreven kledingplan volledig afgestemd op wie jij bent;
  • een persoonlijk moodboard (op Pinterest) met voorbeelden.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

 

Op basis van het persoonlijk kledingplan kan ik ook voor je gaan winkelen. Mijn Dress Case kamer verandert dan in een kledingwinkel op maat. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jouw wensen.

 

Indien je zorgafhankelijk bent kan ik je ook ondersteunen met een kledingplan of een specifieke vraag. Er bestaan dan ook mogelijkheden om je PGB hier voor in te zetten.