Ondersteuning in zorg

Heb je extra zorg nodig?

Wanneer je afhankelijk bent van anderen is het soms fijn om bepaalde zorg te kunnen uitbesteden. Daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan jouw kleding uitzoeken, naar een speciaal kledingstuk op zoek gaan of samen met jou gaan winkelen voor een nieuwe outfit.  Dan hebben we samen een leuke middag.

 

Ben je mantelzorger?

Ook mantelzorgers ondersteun ik. Heb je een kind dat verstandelijk beperkt is, een moeder die in een verzorgingshuis zit of een broer die in een rolstoel zit en komt de zorg voornamelijk op jou neer? ik help je graag. Ik kan de kleding voor jouw familielid regelen, zodat je daar geen zorgen meer over hebt.

 

Zorginstellingen

Voor zorginstellingen kan ik taken overnemen. Medewerkers kunnen vaak vanwege tijdgebrek en administratieve regelingen geen kleding meer voor de cliënten kopen. Het is fijn als familie dit stukje overneemt, maar wanneer dit niet mogelijk is kan ik dit doen. Ook kan ik samen met de cliënt op pad gaan, zodat deze tevens een gezellig uitje heeft.

 

Voor vragen of een persoonlijk gesprek, neem gerust contact met me op.