Persoonlijke kleurenanalyse

Kleuren doen iets met je. Jouw beste kleuren laten je ogen sprankelen, je huid stralen en je haren glanzen. Daarnaast doet het dragen van jouw beste kleuren ook iets met je als persoon. Wanneer jij namelijk een kleur draagt waarbij jij je fijn voelt, zul je dat ook aan de buitenkant merken.

 

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen automatisch een aantal kleuren kiest dat bij hen past.

Ook ik deed dat, alleen had ik ook een aantal kleuren in mijn kast hangen die niet tot mijn beste kleuren behoorden. Helemaal niet erg, want nu ik weet welke dat zijn, combineer ik die met mijn beste kleuren, zodat alles nog beter is afgestemd. En nu ik weet welke andere kleuren mij nog meer staan, trek ik ook vaker kleuren aan die ik eerst niet droeg.

 

Wanneer jij ook wil weten wat jouw beste kleuren zijn, dan kun je bij me terecht voor een persoonlijke kleurenanalyse. Aan de hand van een uitgebreide analyse op basis van de kleur van je huid, haren en ogen, kom ik er achter welke kleuren jou het mooiste staan. Ik maak gebruik van het analyse-systeem van Art of Image, waartoe ik ook een opleiding heb gevolgd. Dit systeem is gebaseerd op de vier seizoenen, die weer worden onderverdeeld in verschillende categorieën.

 

Door middel van kleurenstroken ga ik kijken wat de kleur van je huid, haren en ogen is. De uitslag hiervan wordt verwerkt in een geavanceerd computerprogramma. Daarna wordt er door middel van kleurenanalyse-sjaals nogmaals gekeken in welke kleuren jij het mooiste bent. Op basis van deze analyse stel ik een persoonlijk make-up plan samen, waardoor je ook weet welke kleuren make-up jou het mooiste staan. Hierbij maak ik gebruik van de make-up van Art of Image.

 

Op basis van de kleurenanalyse kun je kiezen voor een basis (standaard) kleurenpalet met 26 kleuren (passend bij het seizoenstype) of voor een uitgebreid persoonlijk kleurenpalet met jouw 42 beste kleuren (persoonlijk gemaakt op basis van jouw kleur huid, haren en ogen). 

 

De kosten voor een uitgebreide kleurenanalyse met een basis kleurenpalet bedragen €95,00.

De kosten voor een uitgebreide kleurenanalyse met een persoonlijk kleurenpalet bedragen €150,00 (kleurenwaaier t.w.v. €85,00).

 

Wij jij ook ontdekken wat jouw beste kleuren zijn of graag wat meer informatie, mail me dan!