Kledingkast up2date

Heb je het idee dat je niets hebt om aan te trekken ook al is jouw kledingkast behoorlijk gevuld?  Weet je niet of de kleding die je hebt nog wel past bij jouw persoonlijkheid? Trek je altijd dezelfde combinaties aan en wil je wel eens andere combinaties maken met de kleding die je al hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In circa 3,5 uur maken we jouw kledingkast weer up2date en geef ik verschillende nieuwe combinaties.

 

Voorafgaand aan de kledingkastsessie vindt er een uitgebreide intake plaats. Dit geeft mij inzicht in jouw persoonlijke kledingstijl en wensen. Met deze informatie in mijn achterhoofd ga ik samen met jou jouw kledingkast doornemen. We kijken welke stijl er bij je past, wat er ontbreekt, welke kleding weg kan en welke nieuwe combinaties we kunnen maken. Uiteraard rekening houdend met wie je bent, jouw gewenste uitstraling, jouw figuur en welke kleuren het beste bij je staan.

 

Het resultaat is dat het lijkt alsof je in jouw eigen kledingkast gewinkeld hebt. Je krijgt van mij een opgeruimde kast waarin alles gemakkelijk te vinden is en waarin alleen nog maar kleding hangt waar jij blij van wordt. Verder krijg je een lijstje met items die ontbreken en een overzicht met foto's van de nieuwe combinaties. Je kunt ook voor de uitgebreide optie (uitgebreide kledingkast up2date) kiezen. Dan krijg je naderhand nog uitgebreide persoonlijke tips toegestuurd en ik maak voor jou een moodboard op Pinterest met kleding die voor jou geschikt zou kunnen zijn.

 

Wil jij ook graag een opgeruimde kast met kleding die bij je past en verschillende nieuwe combinaties?

 

De kosten bedragen €120,00 voor een kledingkast up2date en €150,00 voor een uitgebreide kledingkast up2date.

 

Je kunt me altijd mailen of bellen voor meer informatie.