Zorginstellingen

 

Ontdek De Kracht van kleding binnen jouw zorginstelling.

 

Voor iedereen is het fijn kleding aan te hebben die bij je past (op je lijf, bij jou als persoon). Wanneer je dat, doordat je zorg nodig hebt, zelf niet goed kan aangeven of je weet niet dat dit kan helpen, dan ben je daarin afhankelijk van anderen. 

 

De juiste kleding draagt bij aan het behouden van je eigen regie, zelfredzaamheid, gelijkwaardigheid, eigenheid, aandacht, er mogen zijn, geborgenheid en een stuk duurzaamheid. Het kan zorgen voor gedragsveranderingen en als communicatiemiddel dienen. Dankzij bewustwording en kleine aanpassingen worden bijzondere resultaten bereikt. Cliënten voelen zich fijner dankzij de juiste kleding.

 

Daarnaast kan kleding ook helpen bij het versterken van de driehoek. Naast dat de juiste kleding voor cliënten van belang is, heeft dit ook invloed op familie en professional. Kleding is een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan en blijven. Het is een mooi onderwerp om te verbinden. Mensen blijven betrokken bij elkaar. Door naar elkaars verhaal te luisteren en samen te kijken wat kan, kom je verder.

 

We gaan graag met jou in gesprek om te zien hoe onze visie kan aansluiten op jouw organisatie en hoe dit zorgt voor een positieve verandering. Denk hierbij aan workshops, trainingen en inspiratiegesprekken voor medewerkers, familie én cliënten. Door het creëren van meer bewustwording kunnen zij De Kracht van kleding zelf gaan toepassen.

 

 

Benieuwd? Bel of mail ons.