24. mei 2020
De kracht van kleding is ingezet bij een meisje met een visuele en auditieve beperking. Een prachtig traject waarbij 'Hoe zit het', 'hoe voelt het' en 'hoe staat het' allemaal aan bod zijn gekomen.

02. december 2019
Kleding doet er toe. Wanneer we geen kleding zouden we het koud hebben, we zouden ons minder beschermd voelen en het zou zeker ongemakkelijk zijn wanneer we met elkaar in gesprek zijn of naar de winkel moeten.

03. november 2019
"Nooit meer een miskoop doen. Dat was mijn hulpvraag aan Mayke. Te veel miskopen leidden er bij mij toe dat ik eigenlijk niets nieuws meer aanschafte en helemaal niet lekker in mijn kleding-vel zat. Mayke heeft me hier onwijs goed mee geholpen. Haar grootste talent is volgens mij haar inlevingsvermogen. Zij kan echt in jouw schoenen gaan staan en voelen hoe jij je in jouw kleding voelt, of zou willen voelen. Dan opent ze haar 'koffer' aan kennis van merken, materialen, kleuren, pasvormen en...

08. oktober 2019
Cora Rijskamp, persoonlijk begeleidster van Anita schreef een stukje om te laten zien wat de kracht van kleding betekent voor Anita. Anita is een vrouw van middelbare leeftijd met het Syndroom van Down. Zij zit veel op haar kamer en geborgenheid en veiligheid zijn belangrijk voor haar.

27. maart 2018
Met Dress Case ontzorg ik mensen op het gebied van kleding. Ik geef kledingadviezen, workshops, zorg dat kledingkasten weer up2date zijn en ga met mensen op pad voor outfits. Ook stel ik kledingcollecties samen voor mensen die het zelf niet kunnen, zodat hun kledingkast op orde is en ze niet misgrijpen op bepaalde items. Dit kunnen ouderen zijn, maar ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Hoe ga ik te werk wanneer ik kleding koop voor mensen met een verstandelijke handicap?