Persoonlijk kledingplan

 

"Nooit meer een miskoop doen. Dat was mijn hulpvraag aan Mayke. Te veel miskopen leidden er bij mij toe dat ik eigenlijk niets nieuws meer aanschafte en helemaal niet lekker in mijn  kleding-vel zat. Mayke heeft me hier onwijs goed mee geholpen. Haar grootste talent is volgens mij haar inlevingsvermogen. Zij kan echt in jouw schoenen gaan staan en voelen hoe  jij je in jouw kleding voelt, of zou willen voelen. Dan opent ze haar 'koffer'  aan kennis van merken, materialen, kleuren, pasvormen en kwaliteit van kleding. Mij veroverde ze door een prachtig Pinterest bord te maken met kledingstukken die heel treffend neerzette hoe ik me zou willen kleden. Het beste advies wat ik gekregen heb: koop alleen kleding waar je echt verliefd op bent. Ook al gaat het om een basic hemdje. Pas het, voel het, kijk in het daglicht. Geef het aandacht, je zult merken dat je daadwerkelijk lekkerder in je vel zult gaan zitten. Ik voel het nog iedere dag."

 

-- Emmy --

Ontzettend trots ben ik op de recensie die ik kreeg van Emmy.

 

Als ondernemer hoor je vaak dat het goed is je doelgroep te definiëren, het liefste afbakenen en zo concreet mogelijk maken. Hoe gedetailleerder de niche hoe duidelijker het voor de potentiële klant is en voor degene die dus niet tot de doelgroep behoort.

 

Uiteraard heb ik daar de afgelopen jaren aandacht aan besteed, maar ik kom iedere keer weer tot de conclusie dat ik me niet wil beperken tot één bepaalde doelgroep. Wat wel steeds duidelijker is geworden zijn de diensten en producten die ik aanbied. Ook is mijn missie en visie veel duidelijker geworden. Dank zij alle ervaringen van afgelopen jaren.

 

Ik wil een bewustwordingsproces op gang brengen over wat kleding met je kan doen, zodat kleding als middel kan worden ingezet om je fijner te voelen. Bij zorginstellingen, bedrijven en onderwijs maar ook bij jou persoonlijk.

 

Wil jij je fijner voelen en bewuster omgaan met kleding? Koop je kleding die vooral in je kast blijft hangen? Wil je weten hoe je je zakelijk kunt kleding zonder je zelf te verliezen of wil je weten welke kleuren jouw beste kleuren zijn? Ik verbind jouw binnen- en buitenkant. Door goed naar jou te luisteren en me te verplaatsen in jou versterk ik je persoonlijke verhaal. Het eindresultaat is een persoonlijk kledingplan, speciaal voor jou op maat gemaakt.

 

Een kledingplan is voor iedereen anders. We gaan uit van jouw vraag. We kijken wie jij bent, wat je wilt uitstralen, waar je moeite mee hebt, wat jouw stijl is, waar jij je prettig in voelt en wat jou comfortabel zit. Ook ga ik met jou je kledingkast door. Ik leer je op een andere manier naar jezelf te kijken waardoor je geïnspireerd raakt om altijd jezelf te zijn. Daarnaast ervaar je hoe je met je bestaande kleding nieuwe combinaties kunt maken.

 

Mijn doel is jou persoonlijk te laten ervaren wat de kracht van kleding doet, zodat jij dit in het vervolg zelf kunt toepassen. Je merkt dat je je fijner voelt in je kleding, dat miskopen verleden tijd zijn en dat je duurzamer omgaat met je kleding.